Schildergroep Magenta uit Woerden exposeert

Gepubliceerd op: 21 februari 2019 09:27

Van 11 februari tot 20 mei hangt in Bibliotheek Woerden divers werk van schildergroep Magenta; van abstract, dieren, stillevens, het boerenleven, dorpsgezicht tot sport.

Diverse technieken komen in de werken aan bod: aquarel, pastel, acryl en uiteraard ook olieverf. De schildergroep bestaat uit 21 enthousiaste schilders uit Woerden, Linschoten, Montfoort, Oudewater, Kamerik en Harmelen.

Op donderdagavond schilderen zij - onder leiding van begeleider Roel van der Bij - in het atelier van de Kunstkring. Tevens hebben zij geregeld gastdocenten. Dit schilderseizoen waren dat Mieke Mars en Tineke Hoepman.

Veel van de werken zijn ook te koop. Op het kaartje naast het schilderij staat de naam van het werk, de maker en eventueel de prijs. Mocht je een vraag hebben of heb je interesse om een werk te kopen, stuur dan een e-mail naar magentaschildergroep@gmail.com.

Namens schildergroep Magenta: “Het is niet de eerste keer dat Schildergroep Magenta mag exposeren in de Bibliotheek. Iedere keer wordt er met veel enthousiasme gereageerd door onze leden. Voor een ieder het bekijken waard! Veel plezier.”