Geniet van onbeperkt e-books lezen

Gepubliceerd op: 30 augustus 2018 14:00

man met tablet

T/m 31 augustus kunt u nog uw boeken lezen van de VakantieBieb en extra titels luisteren in de LuisterBieb. Nog niet uitgelezen / uitgeluisterd? Registreer u dan bij de Online Bibliotheek.

Leden van Bibliotheek Het Groene Hart kunnen gratis gebruik maken van de Online Bibliotheek. Met een klein abonnement kunt u kennismaken met de e-books, u kunt dan zes e-books lezen. Met een standaard- of plusabonnement bij Bibliotheek Het Groene Hart kunt u naar hartelust e-books lezen (maximaal 10 tegelijkertijd).

Bent u al lid? Registreer u dan met uw inloggegevens bij de Online Bibliotheek. U kunt daarna gelijk beginnen met e-books uit te zoeken, luisterboeken te selecteren of een cursus naar uw keuze te starten.