Duurzame inspiratie op Dag van de Duurzaamheid

Gepubliceerd op: 2 oktober 2018 21:20

Dorpsplatform Harmelen en burgerinitiatief Duurzaam Woerden organiseren op de Dag van de Duurzaamheid een informatieavond om u te inspireren over duurzaam wonen.

In een aantal workshops vertellen ondernemers over verschillende mogelijkheden om uw woning energiezuiniger te maken. Isoleren, zuinige apparatuur en verschillende manieren van duurzaam opwekken zijn de hoofdthema’s. Maar ook de vraag hoe dit betaald kan worden, komt aan de orde. Tijdens de workshops is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Om half 10 zijn de workshops af en kunt u onder het genot van een drankje met elkaar doorpraten over de mogelijkheden.

Waar en wanneer?

• Woensdagavond 10 oktober
  • Dorpshuis Harmelen
  • Van 19.30 uur tot 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig

Samenwerking met Duurzaam Woerden

Bibliotheek Het Groene Hart werkt samen met Duurzaam Woerden aan een groenere toekomst. Dit doen we o.a. door het organiseren van bijeenkomsten zoals deze in Harmelen. Maar u kunt bij Bibliotheek Woerden ook terecht voor het aanvragen van een Wattcher (meting van uw energieverbruik) en voor een collectie boeken over allerlei aspecten van Duurzaamheid. U vindt deze speciale collectie in de Duurzaamheidshoek.

Op de pagina Duurzaam Woerden onder Speciaal voor staat alles handig bij elkaar vermeld.