Computer- en internetcursussen nu ook in Bibliotheek Harmelen

Gepubliceerd op: 4 augustus 2017 10:57

Wilt u vaardiger worden met computers en internet? Naast Woerden en Oudewater, organiseren wij vanaf september de cursus Klik & Tik in Bibliotheek Harmelen. Ook starten we met Digisterker, een cursus waar u leert om overheidszaken via internet te regelen.

Klik & Tik: handiger worden met de computer en internet

Tijdens Klik & Tik werkt u op uw eigen niveau aan de computer en zijn er deskundige vrijwilligers aanwezig die uw vragen kunnen beantwoorden. Een cursus bestaat uit tien bijeenkomsten van elk twee uur. Deelname is gratis. Cursussen starten op 14 september (donderdagen van 9:30 tot 11:30 uur) en 9 oktober (maandagen van 9.30 tot 11.30 uur).

De overheid gaat digitaal. U ook?

Leer hoe u uw DigiD aanvraagt en gebruikt bij websites van de belastingdienst, MijnOverheid en de gemeente. In Harmelen start de cursus op dinsdag 7 november (9:30 – 11:30 uur). De cursus duurt 4 weken en wordt afgesloten met een certificaat. Een cursusboek is verplicht en kost €15,-.

Meer informatie en aanmelden

Bel 0348-418354, mail projecten[at]regiobibliotheekhetgroenehart.nl of kom langs in de Bibliotheek.

Vrijwilligers gezocht

De Bibliotheek zoekt vrijwilligers die in de Bibliotheek Harmelen de deelnemers van de cursus Klik & Tik ondersteunen. U ontvangt, samen met een collega-trainer, de deelnemers en zorgt voor een goede sfeer gedurende de cursus. Voor meer informatie: jantine[at]regiobibliotheekhetgroenehart.nl