Cursus van de maand augustus: de balans tussen werk & thuis

Gepubliceerd op: 4 augustus 2017 09:53

Werk, gezin, sociaal leven, sporten, huishouden. Veel mensen vinden het leven vol en druk. Ervaart u dat ook zo? Heeft u last van stress? Bent u de balans tussen werk en privé kwijt? Dan is deze cursus van de maand iets voor u.

U leert dat druk zijn zich voor een groot deel afspeelt in uw gedachten. Negatieve gedachten, zoals 'Ik red het niet' of 'Dit lukt mij allemaal nooit vandaag' belemmeren. Door vaker gericht uw aandacht te sturen, leert u afstand nemen van de spinsels in uw hoofd. U kunt daardoor beter met stress omgaan. Het gevolg? Een betere balans tussen werk en privé.

U heeft tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die leden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.

Cursussen van de Bibliotheek

Er zijn in totaal dertig cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kunt u twee cursussen kiezen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig. En als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.