Cursus van de maand november: digitale veiligheid

Gepubliceerd op: 6 november 2017 19:54

man achter computer

Cybercrime of informatielekken; iedereen die online gaat kan ermee te maken krijgen, of het nu privé of zakelijk is. Hoe zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk gevaar loopt? Deze cursus van de maand biedt praktische tips en trucs om uw digitale veiligheid te verbeteren. En om u te wapenen tegen gevaren die online werken met zich meebrengt.

Spreker: Albert Smallenbroek

Albert is werkzaam als teamleider automatisering bij Gemeente Veldhoven. Vanuit die rol is hij dagelijks samen met collega’s verantwoordelijk voor informatiebeveiliging.

Alles op een rijtje

U heeft tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

• Studieduur: 0,5 uur
  • Niveau: voor iedereen
  • Toets: nee

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Er zijn in totaal dertig cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig.