Succesvol leren

Gepubliceerd op: 10 april 2018 20:15

man achter computer

Volg deze maand de gratis cursus van de maand om te ontdekken hoe u met meer plezier en voldoening kunt leren.

Wilt u ook met meer plezier leren? Deze cursus laat zien hoe leuk leren kan zijn. Door nieuwe dingen te leren blijf je groeien. Je kunt meer, je snapt meer en je bereikt meer. Ontdek samen met trainer Mirjam Pol het plezier van leren.

U heeft tot het einde van de maand de tijd om de cursus te volgen. Op de eerste dag van de volgende maand wordt deze cursus automatisch vervangen door een nieuwe korte cursus van de maand.

• Studieduur: 1 uur
  • Niveau: voor iedereen
  • Toets: ja

Cursussen van de Bibliotheek

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die Bibliotheekleden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek. Er zijn diverse cursussen in de categorie├źn Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig en een geldg bibliotheekabonnement.