Cursus van de maand juli: Geweldig communiceren

Gepubliceerd op: 4 juli 2017 10:30

Geweldig communiceren op het werk en thuis, hoe doe je dat? Je hebt de beste bedoelingen. Maar je collega's, je baas of je puber begrijpen je niet. Hoe zorg je ervoor dat je boodschap wél overkomt? In deze cursus van de maand ontdek je hoe je luistert naar een ander. En hoe je eigen emoties invloed hebben op een gesprek. Je leert kijken naar wat er echt aan de hand is in plaats van iets in te vullen voor de ander. Zo word je vaardiger in overleg met collega’s en kom je een stap verder in je relaties. Gebaseerd op het gedachtegoed Geweldloze Communicatie (GC) van Marshall Rosenberg.

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die leden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.

Cursussen van de Bibliotheek

Er zijn in totaal dertig cursussen in de categorieën Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kunt u twee cursussen kiezen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig. En als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.