Computers en internet lastig? Welnee, iedereen kan het leren!

Gepubliceerd op: 10 januari 2019 12:11

Een reis boeken, belastingzaken regelen, informatie opzoeken en winkelen; internet is overal. Heeft u wel een computer, maar weet u eigenlijk niet hoe u hiermee aan de slag gaat? Of vindt u het spannend om het internet op te gaan? Kom dan naar de Bibliotheek Woerden, Harmelen of Oudewater voor computer- en internetcursussen voor beginners en ontdek de digitale wereld.

Met de cursus Klik & Tik begint u bij de basis, denk aan: e-mailen, typen en veilig surfen op internet. Ook organiseert de Bibliotheek Digisterker, een cursus waar u leert om uw DigiD aan te vragen en om overheidszaken via internet te regelen. U werkt op uw eigen niveau aan de computer en er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die uw vragen beantwoorden. In Oudewater en Harmelen kunt u kiezen of u Klik & Tik op een computer van de Bibliotheek of op uw eigen tablet volgt, in Woerden biedt de Bibliotheek alleen Klik & Tik op de computer aan.

Deelname aan Klik & Tik is gratis, voor Digisterker heeft u een cursusboek van € 15,00 nodig.

Cursussen starten vanaf februari en u kunt zich vanaf nu vrijblijvend opgeven. Bel 0348-418354, mail met digitaal@bibliotheekhgh.nl of kom langs in de Bibliotheek.