Nieuwe boekspot in Montfoort

Gepubliceerd op: 24 augustus 2017 12:11

In Montfoort is sinds kort weer een boekspot in het SWOM DoeMeeHuis aan Kasteelplein 7.

Met een boek dat is uitgelezen, kan een ander weer blij worden gemaakt. Extra leuk is het om leeservaringen te delen. Bij de Boekspots liggen formulieren die in de boeken kunnen worden geplakt. De Boekspotcollectie van het Doe Mee Huis bestaat op dit moment nog voornamelijk uit boeken voor volwassenen. Hebt u kinderboeken waar niks meer mee gebeurt? Maak er een ander blij mee en zet ze in de Boekspot in Montfoort. Behalve boeken kunnen in deze boekspot ook (recente) tijdschriften geruild worden. 

Op de foto medewerker Sander Nap die vol trots de boekspot laat zien. 

De openingstijden van deze boekspot zijn maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur

Wat zijn Boekspots?

Boekspots zijn kasten in scholen, theaters, verzorgingshuizen, bedrijven en horeca waar iedereen boeken kan delen met anderen. Boekspots is een initiatief van de Bibliotheken, ondersteund door de Provincie Utrecht, die op deze manier het delen en lezen van boeken tussen gebruikers wil ondersteunen. Wilt u meer informatie over Boekspots of zelf een Boekspot starten? Mail info@boekspots.nl voor meer informatie.