Actie Kerstwens Woerden

Gepubliceerd op: 13 december 2018 12:16

Heeft u een wens voor een ander? Een ander die altijd klaar staat voor anderen en het verdient zelf eens verwend te worden? Denk dan eens aan een kerststukje of iets anders aardigs.

Of misschien wenst u iets voor iemand die het nodig heeft omdat hij een moeilijke tijd doormaakt. Uw wens kan iets speciaals zijn of juist iets heel gewoons omdat dat voor hem/haar niet vanzelfsprekend is. Met uw wens bevordert u het welzijn van anderen. Daarvoor is de actie Kerstwens Woerden.

Bij de Bibliotheek en op veel andere plaatsen in Harmelen, Kamerik, Woerden en Zegveld vindt u de flyer Kerstwens Woerden. U vult uw wens voor een ander in en geeft uw flyer af of deponeert uw wens in een van de acht inzamelbakken bij de Bibliotheek, de ijsbaan, Tuincentrum De Bosrand, de Jumbo-winkels, Emté Harmelen of Ferm Werk. Digitaal indienen kan ook op kerstwenswoerden@gmail.com of via www.kerstwenswoerden.nl. Dat kan tot eind december.

Elk jaar worden zo’n 100 wensen ingediend en dankzij betrokken Woerdense ondernemers lukt het om tientallen wensen in te willigen. Inloophuis Leven met Kanker maakte dit jaar samen met wethouder George Becht en Kerstwens Woerden op 12 december kerststukjes voor de actie. Wie weet komt dankzij uw wens voor een ander zo’n stukje op een welverdiende plaats.