Sinterklaas voorleesavond in Woerden

Gepubliceerd op: 31 oktober 2017 12:59

Op zaterdagavond 25 november organiseert het Consulaat van Sinterklaas in samenwerking met Bibliotheek Woerden de allereerste ‘Sinterklaas voorleesavond’!

Vanaf 17:00 zijn de kinderen van harte welkom om te luisteren naar het boek ‘Sint in Woerden en de Twijfelpiet’ en andere Sinterklaasverhalen, voorgelezen door de voorleespieten. En misschien komt Sinterklaas ook wel even langs om een verhaal voor te lezen!

Sinterklaas voorleesavond

• 25 november
  • 17:00-18:30 uur
  • Bibliotheek Woerden

De Twijfelpiet is lid van de Bibliotheek en deelt zijn pasje graag met jou! Alle aanwezige kinderen krijgen een ‘bibliotheekpasje’ op naam van Twijfelpiet. Samen met hun ouders, kunnen kinderen dit pasje later inwisselen voor een écht abonnement. Lees hier meer over het gratis jeugdabonnement.