Vanwege de hoge temperaturen in het pand geldt in Bibliotheek Oudewater tot nader orde een tropenrooster. De openingsuren zijn zo lang: 

Maandag en woensdag van 10.00- 13.00 uur - service-uren
Donderdag en vrijdag van 10.00-13.00 uur - zelfservice
Zaterdag van 10.00-12.00 uur - zelfservice

In de periode van gewijzigde openingstijden is er geen inloop van het Taalhuis bij het Digi-taalcafĂ©. Het digitale spreekuur is met zomerstop tot 23 augustus. 

Openingstijden vandaag

de Bibliotheek Woerden
10:00 - 17:00
de Bibliotheek Oudewater
gesloten
de Bibliotheek Harmelen
10:00 - 17:00
de Bibliotheek Kamerik
gesloten
de Bibliotheek Zegveld
14:00 - 14:30
14:30 - 16:30
16:30 - 17:00
18:30 - 20:30

Loket binnenstad Woerden

Loket binnenstad van gemeente Woerden houdt elke woensdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur spreekuur in de Bibliotheek Woerden. Afspraak via telnr. 0348-428661, maar binnenlopen kan ook.

Nu doen! in Bibliotheek Woerden

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding, aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij.

Meer over Nu doen!:   http://www.abrona.nl/werk-en-dagbesteding/aanbod-werk-dagbesteding/eigen-produkt-en-detailhandel/nu-doen

Service-uren

De vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart kennen openingstijden met:

  • service-uren
  • en zelfservice uren

Voor inschrijven en informatie kunt u terecht tijdens de service-uren.

Tijdens de zelfservice uren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Klik op uw vestiging voor een overzicht van alle openingstijden.  

Vrijwilligerscentrale

De vrijwilligerscentrale heeft een informatiepunt in de Bibliotheek Woerden. De openingstijden zijn op dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Meer over de vrijwilligerscentrale op website:  http://www.hartvoorwoerden.nl/ 

Groene Hart winkel

Verkoop van streekproducten en van boeken en tijdschriften over het Groene Hart en het eigen kwartaalblad van de stichting: Groene Hart Leven. De winkel is geopend op maandag t/m zaterdag van 10.00-17.00 uur (maandag van 14.00-17.00 uur).

Website Groene Hart winkel:  http://groenehartwinkel.nl/

Website Groene Hart info:  http://groenehart.info/

Historisch Informatie Punt

In de Bibliotheek Woerden vindt u een Historisch Informatie Punt. Voor informatie hierover of over de geschiedenis van Woerden kunt u via e-mail contact opnemen met: mail@shhv.info.

website: http://shhv.info/

Prago in Bibliotheek Woerden

Prago (Praktisch Gericht Onderwijs) geeft praktische lessen basiseducatie voor volwassenen die moeite hebben met leren. Zij maken gebruik van de Bibliotheek als leslocatie.  

Meer over Prago op website: http://prago.nl/