Resultaat 1 - 10 (van 117)

• Nieuwe exposities in Bibliotheek Woerden

12 april 2018

Eind maart en begin april zijn in Bibliotheek Woerden weer twee fraaie exposities ingericht.

Bekijk details van Nieuwe exposities in Bibliotheek Woerden

• Sollicitatieworkshops

12 april 2018

‘Hoe ziet een goede sollicitatie eruit?’, ‘Waar vind ik een passende vacature?’, en ‘Hoe presenteer ik mijzelf?’, zijn vragen die werkzoekenden zichzelf soms stellen. De gratis sollicitatieworkshops van Woerden Werkt! helpen u verder op weg.

Bekijk details van Sollicitatieworkshops

• Succesvol leren

10 april 2018

Volg deze maand de gratis cursus van de maand om te ontdekken hoe u met meer plezier en voldoening kunt leren.

Bekijk details van Succesvol leren

• Reserveren en verlengen tijdelijk niet mogelijk via website

5 april 2018

Door onderhoudswerkzaamheden aan onze website, zijn enkele onderdelen maandag 9 april van 6:00 tot 9:00 uur en dinsdag 10 april van 5.00 tot 9.00 niet bereikbaar.

Bekijk details van Reserveren en verlengen tijdelijk niet mogelijk via website

• Walk&Talk april: netwerken

26 maart 2018

Donderdag 5 april organiseert Bibliotheek Het Groene Hart de maandelijkse Walk&Talk bijeenkomst in Bibliotheek Woerden: dé koffiepauze voor werkzoekenden. Simone Leushuis en Paul Baas van Limes Loopbaancoaching gaan deze ochtend met u in gesprek over uw netwerk en hoe u deze in kunt zetten.

Bekijk details van Walk&Talk april: netwerken

• Lezen en schrijven is niet voor iedereen vanzelfsprekend

15 maart 2018

Een avond vol informatie over laaggeletterdheid.

Bekijk details van Lezen en schrijven is niet voor iedereen vanzelfsprekend

• Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

15 maart 2018

Muziekweb presenteert een nieuwe site: filmbieb.nl. Alle leden van bibliotheken in Nederland kunnen via Filmbieb film-dvd’s lenen. Ook kan je via de site trailers bekijken en achtergrondinformatie vinden over de films en series.

Bekijk details van Ontdek je favoriete films op Filmbieb.nl

• Onderhoudswerkzaamheden succesvol afgerond bij Bibliotheek Online

15 maart 2018

Bij de online Bibliotheek krijgt u toegang tot een wereld aan kennis. In de vorm van e-books, cursussen en luisterboeken. De onderhoudswerkzaamheden aan de website van de Online Bibliotheek zijn succesvol afgerond. Naast het inloggen met uw e-mailadres kan er voortaan ook met het nummer van uw bibliotheekpas ingelogd worden, op dezelfde wijze als in Mijn Menu.

Bekijk details van Onderhoudswerkzaamheden succesvol afgerond bij Bibliotheek Online

• Maartje Bus is voorleeskampioen 2018 van Het Groene Hart

13 maart 2018

Maartje Bus uit groep 8 van basisschool Klavertje 4 in Oudewater is voorleeskampioen 2018 van Het Groene Hart. 6 en 8 maart moest Maartje zich meten met andere kandidaten uit heel de regio tijdens de regiofinale die werd georganiseerd door Bibliotheek Het Groene Hart. Maartje maakte indruk als “voorlezer én verteller”, aldus de jury, “Maartje’s inleiding bracht iedereen meteen bij de les. Bravo!”

Bekijk details van Maartje Bus is voorleeskampioen 2018 van Het Groene Hart

• Natuurvriendelijk-tuinieren

6 maart 2018

Tijdens de Boekenweek met dit jaar het thema Natuur, vertelt Geral Overbeek alles over natuurvriendelijk tuinieren.

Bekijk details van Natuurvriendelijk-tuinieren