Resultaat 11 - 20 (van 172)

• Storing in Bibliotheek Kamerik

5 juni 2019

Vanwege een storing kun je vandaag (woensdag 5 juni) in Bibliotheek Kamerik alleen materialen inleveren.

Bekijk details van Storing in Bibliotheek Kamerik

• Zomerlezen met een verrassingstas en de VakantieBieb

2 juni 2019

Lees de hele zomer lang! De VakantieBieb met 50 e-books is weer geopend, gratis voor leden en niet-leden. Moeite met een boek kiezen? Wij doen het graag voor je en hebben vanaf 1 juli verrassingstassen met boeken uit verschillende genres.

Bekijk details van Zomerlezen met een verrassingstas en de VakantieBieb

• Spanning in de Bibliotheek

1 juni 2019

Misdaad, spanning en gevaar; de Spannende Boeken Weken zijn weer begonnen. Van 1 t/m 21 juni is er in de Bibliotheek volop aandacht voor misdaadliteratuur met in alle vestigingen boekentafels met extra spannende boekentips. Een goede start van het zomerlezen.

Bekijk details van Spanning in de Bibliotheek

• Digitaal internationale en Nederlandse kranten en tijdschriften lezen

31 mei 2019

Sinds dit jaar biedt Bibliotheek Het Groene Hart de PressReader aan. Met PressReader heb je toegang tot ruim 7.000 internationale en actuele kranten en tijdschriften.

Bekijk details van Digitaal internationale en Nederlandse kranten en tijdschriften lezen

• Boekverkoop

23 mei 2019

In de Bibliotheken Oudewater, Harmelen, Kamerik en Zegveld kan je van 24 juni tot 15 juli terecht voor de verkoop van boeken.

Bekijk details van Boekverkoop

• LinkedIn bij solliciteren: wat & hoe?

23 mei 2019

Tijdens de Walk&Talk op 6 juni bespreekt Robert Vos “wat & hoe?” je het beste uit LinkedIn kunt halen. Ook is er een ervaren fotograaf aanwezig die gelijk jouw profielfoto kan maken.

Bekijk details van LinkedIn bij solliciteren: wat & hoe?

• De Oude Hollandse Waterlinie in Bibliotheek Oudewater

16 mei 2019

We spreken 1672, het Rampjaar. De Franse Zonnekoning Lodewijk XIV valt met zijn gigantische leger ons land binnen. Het volk is redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos. Maar dan: de Hollanders hebben een geheim wapen... ‘De Waterlinie’.

Bekijk details van De Oude Hollandse Waterlinie in Bibliotheek Oudewater

• Gratis zomercursus: tablet & internet

16 mei 2019

Tablet, laptops en internet lastig? Jawel, maar iedereen kan het leren!

Bekijk details van Gratis zomercursus: tablet & internet

• Mijn kind heeft dyslexie, en nu?

9 mei 2019

Bij iemand met dyslexie gaat lezen, spellen en schrijven moeizaam en het kost vaak veel energie. Dit staat verder los van hoe slim of intelligent iemand is. Soms kan een kind een tijdje prima meekomen op school totdat het tempo omhoog gaat…

Bekijk details van Mijn kind heeft dyslexie, en nu?

• Nieuw: programma voor het onderwijs 2019 - 2020

2 mei 2019

Met veel enthousiasme hebben we gewerkt aan een nieuw educatief aanbod voor scholen in de regio.

Bekijk details van Nieuw: programma voor het onderwijs 2019 - 2020