Open huis in Cultuurhuis Oudewater

12 december 2018, van 14:00 tot 16:00 | Cultuurhuis Oudewater

Kosten: gratis

Koken – knutselen - sporten – spel – beweging – games – muziek, onderwijs en meer, beleef het tijdens een actieve speurtocht op 12 december in het Cultuurhuis.

Op deze feestelijke middag kunt u ervaren wat het Cultuurhuis Oudewater allemaal te bieden heeft. Muziek maken bij de Immanuelschool, 21ste eeuws onderwijs bij de Schakels-Athena, Coderdojo in de Bibliotheek, zelf lekkere hapjes of kerstknutsels maken, het kan allemaal tijdens deze feestelijke middag. Ook Abrona, de Jozefschool, het Kleicollectief en de Schildersclub openen hun deuren en laten graag zien wat ze te bieden hebben.

Naast de diverse activiteiten is er een welkom voor de Yellowbellies als nieuwe partner van het Cultuurhuis. Vanaf januari starten zij met een peutergroep. Deze middag is de officiële opening met een leuke activiteit zowel in de groep als op het schoolplein. Ervaar de mooie samenwerking en verbinding tussen de verschillende partners

Kom dus vooral op woensdag 12 december tussen 14.00 en 16.00 naar het Cultuurhuis, aan Kluwen 1 t/m 5 in Oudewater.
 

Voor wie heeft u een kerstwens?

Tijdens het Open huis wordt in de Bibliotheek de kerstboom versierd. Dit is een speciale kerstboom. In deze ‘Joris’ Kerstboom’ is ruimte voor uw kerstwens. Bibliotheek Het Groene Hart zorgt voor kerstballen en kaartjes om uw wens een mooie plek in de boom te geven. Bibliotheken in heel het land doen mee en sluiten hiermee aan bij het televisieprogramma van Joris Linssen.

Ook in Bibliotheek Woerden zetten we een kerstboom neer en is er ruimte voor uw kerstwens of kerstgedachte. Op 12 december vindt hier een samenzijn plaats met koffie, thee en live kerstliederen.