Muzikale Boekstart in Woerden

30 juni 2018, van 10:15 tot 10:45 | Woerden

Elke laatste zaterdag van de maand komt Helga Huisjes naar Bibliotheek Woerden voor een Muzikale Boekstart (voor ca. 1-3 jaar).

Kom gezellig samen met uw kind naar de Bibliotheek en beleef hoe Helga een dreumes- of peuterboek tot leven brengt met taal en muziek. De kinderen zingen zelf ook liedjes en versjes, kunnen zelf spelen met kleine instrumenten en doen bewegings- en raadspelletjes

Muziek versterkt taal

De vele vormen waarin de woorden en begrippen voorbijkomen zorgen ervoor dat kinderen worden gestimuleerd in hun taalontwikkeling. Muziek en taal vormen hierbij een sterke combinatie door hun vele overeenkomsten, zoals ritme, metrum, tempo, toonhoogte en dynamiek (vgl. klemtonen, intonatie, spreektempo, stemverheffing/fluisteren e.d.).

Kosten

€5,- voor een kind, tweede kind voor €2,50, ouders gratis. (ter plekke contant betalen, pinnen is niet mogelijk) De prijs is inclusief liedblad met liedjes, versjes en muzikale spelletjes.

Meer informatie over Helga vindt u op www.goedgestemd.nl (tijdelijk is de website alleen via een pc te bezoeken met recente flash-player).