Digi-taalcafé in Bibliotheek Oudewater

8 januari 2018, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Oudewater

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke maandagmiddag tijdens het inloop Digi-taalcafé, tussen 15.00 en 17.00 uur, bent u welkom met vragen over de Nederlandse taal en/of met vragen over e-books, gebruik van Bibliotheek-apps en van 'mijn Menu'.

Taalvragen

Samen met taalspecialist Els van Steenbeek bepalen mensen met een taalvraag wat een passend traject is om beter te worden in taal. Zo kan iemand gekoppeld worden aan een Taalmaatje of tips krijgen om zelfstandig aan de slag te gaan

Bent u Taalmaatje en heeft u taalvragen of vragen over het begeleiden van een taalvrager? Ook dan kunt u bij Els terecht tijdens het Digi-taalcafé. 

Leer lezen en schrijven met het Taalhuis

Het Taalhuis is er voor mensen met Nederlands als moedertaal en voor anderstaligen. Bent of kent u iemand die moeite heeft met lezen en schrijven? Stuur hem of haar dan door naar het inloopspreekuur van het Taalhuis of stuur een e-mail naar taalhuis@regiobibliotheekhetgroenehart.nl.

Digitale zaken / tabletcafé

U bent welkom met allerlei vragen op digitaal gebied, zoals:

Ook kunt u terecht voor ondersteuning bij het gebruik van apps op Android tablet of iPad. Er zijn deskundige vrijwilligers aanwezig die u daarbij kunnen helpen.