Coderdojo: kom leren programmeren in Bibliotheek Woerden

2 december 2017, van 15:00 tot 17:30

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Kom leren programmeren in de Bibliotheek Woerden! Zaterdag 2 december ben je welkom om kennis te maken met het zelf programmeren van computergames. Binnenlopen om even mee te kijken kan altijd. Het kost je niets!

Kinderen van 8 tot 13 jaar kunnen kunnen iedere eerste zaterdag van de maand in bibliotheek Woerden terecht om kennis te maken met programmeren. Er zijn twee rondes, van 11:00 tot 12:30 uur en van 13:00 tot 14:30 uur.

Sinterklaas

Deze CoderDojo staat in het teken van Sinterklaas. Terwijl Sinterklaas in het centrum van Woerden audientie houdt, kun je bij de CoderDojo in de bibliotheek werken aan je gedichten en surprises. Jawel, we gaan gedichten en surprises maken met Scratch. Succes gegarandeerd!

Als je mee wilt doen met de CoderDojo, graag van te voren aanmelden. Je kunt altijd spontaan langskomen en meekijken. Als je mee wilt doen, dan kun je je hier gratis aanmelden voor de CoderDojo. Graag zelf een laptop meenemen.

Als je zelf echt geen laptop kunt regelen en je wel heel graag mee wilt doen, dan graag even laten weten. We hebben een paar reserve laptops.