Workshop UWV: werken met de Werkmap

Gepubliceerd op: 25 april 2017 15:39

Heeft u een WW-uitkering? En vindt u het lastig om te werken met de Werkmap op werk.nl? Na afloop van de Walk&Talk op 4 mei kunt u in de Bibliotheek Woerden uitleg krijgen. U leert hoe u een cv kunt plaatsen en gevonden kan worden door werkgevers. U leert slim zoeken naar vacatures en na afloop weet u ook hoe u uw kansen op werk kunt vergroten. U bent van harte welkom!

• Workshop UWV
  • Donderdag 4 mei
  • 12:00 uur
  • Bibliotheek Woerden

Aanmelden kan via projecten@regiobibliotheekhetgroenehart.nl (niet verplicht). Er wordt gelijk geoefend op de computer, vergeet daarom niet om uw DigiD-inloggegevens mee te nemen. Wilt u zeker zijn van een computer, neem dan een eigen laptop mee. De Bibliotheek heeft een beperkt aantal laptops beschikbaar.

De workshop ‘werken met de Werkmap’ van het UWV, sluit aan op de Walk&Talk bijeenkomst.