Walk&Talk: dé koffiepauze voor werkzoekenden

Gepubliceerd op: 25 april 2017 15:29

Op 4 mei is de volgende Walk&Talk bijeenkomst in Bibliotheek Woerden. Elke eerste donderdag van de maand is er een Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek. Op 4 mei staat het onderwerp LinkedIn centraal.

LinkedIn is het grootste professionele netwerk en kan ontzettend handig zijn bij uw zoektocht naar een nieuwe baan. Maar hoe zet u LinkedIn eigenlijk het beste in? Op donderdag 4 mei komt LinkekIn uitgebreid aan de orde tijdens Walk&Talk. Met uitleg over het vergroten van uw zichtbaarheid op LinkedIn en hoe u het beste kunt zoeken binnen LinkedIn.

Geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek. Aanmelden kan via projecten@regiobibliotheekhetgroenehart.nl (niet verplicht).

Walk&Talk
Donderdag 4 mei
10:30 – 12:00 uur, inloop vanaf 10:00 uur
Bibliotheek Woerden

Deelname is gratis en de koffie staat klaar.

Aansluitend op de Walk&Talk verzorgt het UWV een workshop ‘Werken met de Werkmap’.

De volgende Walk&Talk is op donderdag 1 juni.