Wij zoeken: activiteitenvrijwilligers

Gepubliceerd op: 22 maart 2017 09:05

In de Bibliotheek worden regelmatig lezingen, informatieavonden en bijeenkomsten georganiseerd. Wij zoeken vrijwilligers voor ondersteuning bij deze activiteiten, zowel overdag als tijdens de avonduren, voor 1 à 2 keer per maand.

De meeste activiteiten zijn in Bibliotheek Woerden, maar er zijn ook activiteiten in de andere vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart.

Dit gaat u doen:

U zorgt voor een gastvrije ontvangst voor organisaties, samenwerkingspartners en bezoekers door:

• Inrichten van de ruimte, klaarzetten van stoelen en tafels
  • Voorbereiden van beamer en geluidsapparatuur
  • Koffie en thee zetten en schenken
  • Na afloop opruimen
  • Eventuele kassawerkzaamheden
  • Openen en afsluiten van de Bibliotheek

Wij zoeken:

Wij zijn op zoek naar zelfstandige en enthousiaste personen met een gastvrije instelling en verantwoordelijkheidsgevoel. U bent flexibel inzetbaar en bereid de handen uit de mouwen te steken. Basiskennis van techniek is een pré. U werkt vaak alleen of samen met een collega-vrijwilliger.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jantine Jansen: jantine@regiobibliotheekhetgroenehart.nl of 0348-441941.