Duurzaam Woerden 2.0, we gaan ervoor!

Gepubliceerd op: 21 maart 2017 10:32

Op woensdag 5 april bent u van harte welkom bij een bijeenkomst van Duurzaam Woerden in de Bibliotheek. Tijdens deze bijeenkomst wordt er teruggeblikt op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar het komende jaar.

Er is in het eerste jaar van Duurzaam Woerden al veel opgestart. Zo is er samen met GroenWest een begin gemaakt om alle sociale huurwoningen te voorzien van zonnepanelen, samen met de gemeente is SamenZonneEnergie opgestart, en er is een succesvolle prijsvraag geweest van waaruit veel Woerdenaren zelf aan de slag zijn gegaan. Kortom, een succesvol eerste jaar! En een succesvol eerste jaar vraagt natuurlijk om een succesvolle tweede stap: vandaar Duurzaam Woerden 2.0!

Bijeenkomst 5 april

Woensdag 5 april organiseert Duurzaam Woerden de volgende stap in Bibliotheek Woerden (Meulmansweg 27). Een moment waarop de huidige Woerdenaren in Duurzaam Woerden laten zien wat zij het afgelopen jaar gedaan hebben. Met tevens een kans voor nieuwe Woerdenaren om hun idee├źn voor te stellen en betrokken te worden. Het programma is als volgt:

• 19:30    Inloop bij de Bibliotheek
  • 20:00    Welkom en introductie
  • 20:03    Pitches van de verschillende burgerinitiatieven
  • 20:20    Heeft u een eigen idee? Een probleem waar u zich voor in wilt zetten? Nu krijgt u de tijd deze te pitchen!
  • 20:30    De initiatieven markt, hier kunt u bij alle initiatieven langsgaan met vragen, opmerkingen, of tips.
  • 20:50    Niets is leuker dan zelf de duurzame verandering in Woerden te zijn. Dit is de kans om uw hand op te steken om, vrijblijvend, aan een van de initiatieven mee te doen.
  • 21:00   Stappen op weg naar Nul op de meter. Welke stappen kunt u zelf zetten en welke hulp kunt u daarbij krijgen?