Korte cursus van de maand mei: loopbaanontwikkeling

Gepubliceerd op: 9 mei 2017 12:34

Weet u wat u wilt in een baan? Waar wordt u enthousiast van? En waar liggen uw talenten? In deze cursus van de maand leert u welke stappen u kunt nemen om uw loopbaan zelf vorm te geven. Zo vindt u werk dat past, waar u blij van wordt en energie van krijgt. U heeft tot het einde van de maand mei de tijd om de cursus te volgen.

Leden van de Bibliotheek krijgen deze korte cursus van de maand cadeau. Dit is een extraatje naast de twee cursussen die leden per jaar mogen uitzoeken uit het reguliere cursusaanbod van de Bibliotheek.

Cursussen van de Bibliotheek

Er zijn in totaal dertig cursussen in de categorie├źn Vrije tijd, Persoonlijke ontwikkeling, Computer en nieuwe media en Gezondheid en opvoeding en Talen. Met een geldig Bibliotheeklidmaatschap kunt u twee cursussen kiezen. U volgt de cursus van uw keuze waar u maar wilt in uw eigen tijd en tempo. U heeft alleen internet nodig. En als bonus krijgt iedere cursist elke maand een korte cursus cadeau.